Vælg en side

Glasvægge

Glasvægge 

Glasvægge ses ofte i kontormiljøer eller i åbne miljøer, hvor væggen bruges til ruminddeling, uden at der gås på kompromis med lyset i rummet. Rummene lukkes af, samtidig med at der skabes en åben og let atmosfære

Glastykkelse kan tilpasses efter behov, f.eks. i forhold til væghøjde eller krav til lydreduktion

Fuldglasvægge
Vores DECIBEL glasvægge  giver nye indretningsmuligheder, der gør det muligt at skabe luftige rum og giver optimal udnyttelse af dagslyset på arbejdspladsen.  Glasvæg ses ofte i kontormiljøer eller i åbne miljøer, hvor væggen bruges til ruminddeling, uden at der gås på kompromis med lyset i rummet. Rummene lukkes af, samtidig med at der skabes en åben og let atmosfære

New Yorker glasvæg
DECIBEL New York glasvæg opdeles i flere felter ved hjælp af påmonterede sprosser, som fastgøres og afsluttes med slanke aluminiumprofiler. Eksklusiv glasvægsløsning i industrielt design.
Fordelen ved dette glasvægssystem frem for en opsvejst smedekonstruktion er en stabil væg uden tab af lydreduktion ved profiler. Væggen udføres i individuelle formater og sprosseinddelinger efter kundens ønske

Produktfremstilling
Vi fremstiller glasvægge som en samlet pakkeløsning tilpasset på dine mål, inklusiv glas der passer til dine ønsker og visioner. Kontakt til os uforpligtende, og hør nærmere om mulighederne.

glasvæg

New Yorker glasvæg

DECIBEL New York glasvæg opdeles i flere felter ved hjælp af påmonterede sprosser, som fastgøres og afsluttes med slanke aluminiumprofiler. Eksklusiv glasvægsløsning i industrielt design.

Fuldglasvæg

Vores DECIBEL glasvægge  giver nye indretningsmuligheder, der gør det muligt at skabe luftige rum og giver optimal udnyttelse af dagslyset på arbejdspladsen.

Beslag

Mulighed for forskellige hængsler og greb

Glasvægge

Glasvæg til kontoret?

Adgang til dagslys er godt for mennesker. Trenden er gået fra traditionelle, mindre og mørke kontorer til større og åbne miljøer med bedre udnyttelse af naturens eget lys og dermed øget trivsel og arbejdsglæde for alle.
DECIBEL glasvæg giver på én gang lys, luft og elegance. Det gælder både for større og mindre lokaler i nye bygninger og ældre ejendomme, der moderniseres.

New Yorker glasvæg til boligen?

De sortsprossede indvendige glasvægge , kaldet New Yorker Vægge, er blevet en megatrend i boligindretningen i løbet af de senere år. Profilshop producerer New Yorker glasvægge i specialmål, så de passer både i størrelse og anvendelse til det enkelte formål..

Leveringstid af glasvægge?

Leveringstiden på glasvægge er normalt 5 uger, leveringstiden kan være længere afhængigt af aftaler eller travlhed.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop