Lumon Altan Inddækninger

Profilshop Danamark forhandler produkter fra finske Lumon, Europas førende leverandør af foldesystemer til glasinddækning af altaner og terrasser. 

Vi er stolte af samarbejdet med Lumon, som giver os mulighed for at levere og montere fleksible inddækninger til altaner og terrasser i høj kvalitet med hensyntagen til miljø og klima. 

Glasinddækning af altaner er varmebesparende, støjdæmpende, rengøringsvenligt og giver et uforstyrret udsyn.

Lumon glasinddækning beskytter altanen mod støv, sne, regn og dårligt vejr, et system med mange muligheder og løsninger til udestue og altan.

Hvis du vælger at dække altanen med glas, får familien automatisk adgang til et ekstra rum i lejligheden, der kan bruges året rundt.

Et system med mange muligheder, bl.a skydedøre, tag og gelænder.

Miljøbevidste Lumon

Lumon er meget miljøbevidst, og det gælder alt: Fra produktudvikling, produktion og forsendelse til montering hos kunden. Alle altaner og terrasser er produceret i aluminium- og glasmaterialer der, som udgangspunkt, holder i mange år og som efter nedtagning kan genbruges 100%.

Spar på varmeregningen

Uvildige tests konkluderer, at altan- og terrasseinddækninger fra Lumon kan give besparelser på helt op til 10,7% af varmeforbruget.

Besparelsen skyldes, at luften bag glasset står stille og virker som isolering og selv en svag vintersol varmer op bag glasset.

Kontakt os for mere information. Besøg Lumons hjemmeside for galleri og detaljer.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop